var div = 5;var sliderEnabled = true; function scrFol() { var ad = document.getElementById( 'slider' ); var dPos = ( document.all ) ? document.body.scrollTop : window.pageYOffset;if ( ( dPos == 0 ) && ( document.all ) ) dPos = document.documentElement.scrollTop;dPos += 50; var cPos = parseInt( ad.style.top ); if ( cPos == 0 ) cPos = dPos-1000;var posDif = dPos-cPos;if ( ( ad.style.display == 'none' ) && ( sliderEnabled ) ) ad.style.display = 'block';if ( posDif > 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.ceil(posDif/div))+'px'; else if ( posDif < 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.floor(posDif/div))+'px';if ( sliderEnabled ) setTimeout( 'scrFol()', 20 ); } function closeFollowSlider() { sliderEnabled = false; document.getElementById( 'slider' ).style.display = 'none'; } setTimeout( 'scrFol()', 2000 ); -->
E-Kréta Napló
Hirdetés
Szinyei Times
Hirdetés
Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány Adószám: 19672988-1-42
Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra: Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
1%
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa57
mod_vvisit_counterEbben a hónapban8608
mod_vvisit_counterÖsszesen (2010.09.01. óta)2427903

Az Ön IP-címe: 34.203.225.78
Névnap
Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Iskolai Információk

ECDL
Hirdetés
Magyar Mk. oldala
Hirdetés
Comenius Project
Comenius Project
Hirdetés
TÁMOP
Hirdetés
TÁMOP 3.14
Hirdetés
Digitális Témahét'18
Hirdetés
Digitális témahét'17
Hirdetés
Digitális témahét'16
Hirdetés
Pénz7
Hirdetés
FTH'17
Fenntarthatósági Témahét 2017
Hirdetés
MS Office365
Hirdetés
e-Twinning
Hirdetés
Hirdetés
Az iskola és az ECDL vizsgaközpont számítógépeit a G-DATA szoftverei védik.

Felvételi

A középfokú írásbeli vizsgákra való jelentkezés határideje: 2018. december 7. A jelentkezést ahhoz a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolához kell beadni, amelyben a jelentkező a vizsgát meg kívánja írni. Aki nálunk szeretné megírni a központi írásbeli vizsgát, az a jelentkezési lapot személyesen leadhatja az iskola portáján vagy postai úton is eljuttathatja iskolánkhoz.

Jelentkezni kizárólag az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthető jelentkezési lapon lehet, amely ide kattintva érhető el.

Amennyiben a tanuló számára a szakértői véleményben foglaltaknak megfelelően speciális körülmények biztosítását kérelmezik (felvételi vizsgán hosszabb kidolgozási időt, az írásbeli vizsgán az iskolai tanulmányai során általa használt, megszokott eszközök biztosítását vagy a vizsga meghatározott részeinek értékelése alóli mentesség), kérjük, hogy a felvételi jelentkezési laphoz csatolják a kérelmet, amelyben leírják, hogy mit kérelmeznek, valamit a szakértői véleményt is!

Tájékoztatásul: a középfokú írásbeli felvételi vizsga január 19-én szombaton 10:00-kor kezdődik, a további tudnivalókról az írásbeli vizsga előtt bővebben is tájékoztatást adunk a honlapon.

A felvételi eljárással kapcsolatban kérjük, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

 

Kedves Érdeklődők!

Köszönjük a jelentkezést a nyílt napra, a regisztrációt most lezárjuk az előkészületek érdekében. Néhány technikai információt email-ben küldünk a délután folyamán azoknak, akik jelentkeztek. Regisztrált vendégeinket szeretettel várjuk a holnapi nyílt napon! Kérdés esetén kérjük, hogy csak a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

 

Tisztelt Érdeklődők!

A 2019/2020-as tanévre vonatkozóan a hozzánk jelentkező nyolcadikos tanulók a felvételi eljárás során legfeljebb 200 pontot érhetnek el, a pontszámítási módszerünk részletesen ide kattintva érhető el. A pontszámításunk a választott tagozattól függ, a 0093 és 0094 kódú tagozatokra  (9.C) a többitől kicsit eltérően számítjuk a pontokat.

A pontszámításhoz készítettünk kalkulátorokat segítségképpen, ezekbe (letöltés után) beírva a megfelelő jegyeket, pontokat, megtekinthetőek az általunk számított pontszám.

Pontszámító kalkulátor a 0093,0094 kódú tagozatokra jelentkezőknek

Pontszámító kalkulátor a többi tagozatkódra jelentkezőknek (0090,0091,0092,0095,0096,0097,0098)

Módosítás: ( 2018. október 26. péntek, 19:15 )

 

Tisztelt Érdeklődők!

A 2019/2020-as tanévre vonatkozó felvételi tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

 

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!

Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődő Nyolcadikosokat és Szüleiket a Nyílt nap programjain, 2018. november 10-én. A tantermek mérete korlátozza a látogatók számát, ezért a részvételhez előzetes jelentkezésre van szükség. Az intézményben az első 3 tanórában fogadjuk Vendégeinket. A nyílt nap során az előre kiválasztott tanórákon lehet részt venni, a 3. órában a természettudományos képzéseink iránt érdeklődőket várjuk egy interaktív biológia-kémia-földrajz workshopra a biológia előadóban. Az első három tanóra alatt az érdeklődő szülőket igény esetén röviden tájékoztatjuk iskolánk képzéseiről és a diákéletről, bemutatjuk az iskola épületét, míg gyermekük a tanórán vesz részt. Mind a három óra alatt az erre kijelölt tantermekben az egyes tagozatkódok képzéseiről kaphatnak bővebb információt az érdeklődő nyolcadikos tanulók és szüleik. Kérjük 1. órára érkező Vendégeinket, hogy érkezzenek meg az iskolába 7:45-ig, a 2. órára 8:45-ig, a 3. órára 9:45-ig! A 8:00 után (2. órára 9:00 után, 3. órára 10:00 után) érkező vendégeket sajnos nem áll módunkban beengedni a terembe az óra nyugalmának biztosítása érdekében. Megértésüket köszönjük!

Tóth Gábor igazgató úr intézményvezetői tájékoztatója 2018. november 21-én 17:00 órakor kezdődik, itt részletes információhoz juthatnak induló osztályainkról és a felvételi eljárásról. A nyílt napon nem tartunk ilyen tájékoztatást, az érdeklődő szülők betekintést nyerhetnek az iskolai életbe.

A NYÍLT NAP PROGRAMJA A BŐVEBBEN-RE KATTINTVA ÉRHETŐ EL. REGISZTRÁLNI 2018. OKTÓBER 26-ÁN 17:00-TÓL LEHET A HONLAPON ELÉRHETŐ LINKEN.

Nyílt nappal kapcsolatos kérdés, probléma esetén kérjük, hogy telefonon NE, kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, minden levélre egy napon belül válaszolunk, köszönjük!

Módosítás: ( 2018. november 08. csütörtök, 19:31 )

Bővebben...

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL