var div = 5;var sliderEnabled = true; function scrFol() { var ad = document.getElementById( 'slider' ); var dPos = ( document.all ) ? document.body.scrollTop : window.pageYOffset;if ( ( dPos == 0 ) && ( document.all ) ) dPos = document.documentElement.scrollTop;dPos += 50; var cPos = parseInt( ad.style.top ); if ( cPos == 0 ) cPos = dPos-1000;var posDif = dPos-cPos;if ( ( ad.style.display == 'none' ) && ( sliderEnabled ) ) ad.style.display = 'block';if ( posDif > 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.ceil(posDif/div))+'px'; else if ( posDif < 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.floor(posDif/div))+'px';if ( sliderEnabled ) setTimeout( 'scrFol()', 20 ); } function closeFollowSlider() { sliderEnabled = false; document.getElementById( 'slider' ).style.display = 'none'; } setTimeout( 'scrFol()', 2000 ); -->
Események
Jelenleg nincsenek események.
E-Kréta Napló
Hirdetés
Szinyei Times
Hirdetés
Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány Adószám: 19672988-1-42
Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra: Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
1%
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
Naptár
<-  Április 2020  ->
HK SzCs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Ma van az év 96. napja Szökőév? - Igen! -
Hétköznap/hétvége: Hétvége!

Idő: 18 óra, 45 perc.
Internetidő: 740 (Swatch)
Időszámítás: Nyári
Horoszkóp:
Kos (március 21. - április 20.)
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1268
mod_vvisit_counterEbben a hónapban8051
mod_vvisit_counterÖsszesen (2010.09.01. óta)2999235

Az Ön IP-címe: 3.233.220.21
Névnap
Ma 2020. április 05., vasárnap, Vince napja van. Holnap Vilmos és Bíborka napja lesz.
Iskolai Információk

ECDL
Hirdetés
Magyar Mk. oldala
Hirdetés
Comenius Project
Comenius Project
Hirdetés
TÁMOP
Hirdetés
TÁMOP 3.14
Hirdetés
Digitális Témahét'18
Hirdetés
Digitális témahét'17
Hirdetés
Digitális témahét'16
Hirdetés
Pénz7
Hirdetés
FTH'17
Fenntarthatósági Témahét 2017
Hirdetés
MS Office365
Hirdetés
e-Twinning
Hirdetés
Hirdetés
Az iskola és az ECDL vizsgaközpont számítógépeit a G-DATA szoftverei védik.

Felvételi

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A kódra kattintva tölthetőek le az ideiglenes felvételi jegyzékek.

Bővebben...

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

Köszönjük a türelmet! A szóbeli felvételi meghallgatás időpontját az itt elérhető fájl használatával kikereshetik az oktatási azonosító vagy a jelentkezési lapon megadott jelige alapján. A kereső csak akkor működik, ha a fájlt letöltik.

Az iskolánkba jelentkező tanulók szóbeli vizsgabeosztása innen is letölthető, növekvő sorrendben illetve jeligéknél abc-rendben tartalmazza az azonosítókat. A táblázatban az időpontokat a tanulók oktatási azonosítója vagy a jelentkezési lapon megadott jeligéje szerint rendezve találják meg, felvételi tárgyanként (a lista a hozzánk jelentkező összes tanulót tartalmazza, ahol nincs időpont, oda a tanuló vagy nem jelentkezett vagy nem érte el a behívás ponthatárát).

Az alkalmazott jelölések:

K = 2020. március 3. kedd

SZ = 2020. március 4. szerda

CS = 2020. március 5. csütörtök

Például K10 14:00 jelentése: kedd 10. vizsgacsoport 14:00

A megadott időpont nem a vizsgára behívást jelenti, egyórás intervallumokba osztottuk be a tanulókat. Kérjük, hogy a szóbeli felvételi megadott időpontja előtt legalább 15 perccel jelenjenek meg a tanulók az iskolában, várakozni a földszinti tantermekben lehet, onnan kísérik a segítő diákok a vizsgázókat a megfelelő terembe.

Kérjük, hogy a felvételire mindenki hozzon magával arcképes igazolványt (személyi igazolványt vagy diákigazolványt)!

A felvételi eljárással kapcsolatos kérdés, probléma esetén, a hatékony ügyintézés érdekében továbbra is kérjük, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

Mindenkinek eredményes felvételit kívánunk!

 

Kedves Felvételizők, Kedves Szülők!

Köszönjük az érdeklődésüket iskolánk iránt, 1155 tanuló jelentkezett hozzánk. Igyekszünk minél több jelentkező részére biztosítani a szóbeli meghallgatás lehetőségét, de mindenkit nem tudunk behívni. Azokat a jelentkezőket várjuk a szóbeli meghallgatáson, akiknek a tanulmányi eredményekből és a központi írásbeli felvételi eredményéből számított pontszáma eléri a

102 pontot.

A szóbeli felvételire behívott tanulók névsorát és a felvételi időbeosztását, valamint az ezzel kapcsolatos információkat várhatóan szerda este 6 órától találják meg a honlapon.

Kérjük, hogy a hatékony tájékoztatás érdekében felvételivel kapcsolatban továbbra is kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat! A szóbeli felvételi meghallgatáson 102 pontnál kevesebb ponttal méltányosságból sem tudunk tanulókat fogadni, ezért kérjük, hogy ilyen kéréssel ne forduljanak iskolánkhoz, köszönjük!

 

Kedves Felvételizők!

A szóbeli felvételivel kapcsolatban érkezett kérdések, valamint újabb áttekintés miatt az angol nyelv, a biológia és a matematika felvételivel kapcsolatos leírásokat pontosítottuk, módosítottuk. A végleges leírások a tantárgy nevére kattintva érhetőek el.

A kémia, magyar és német nyelv szóbeli felvételi leírásai nem változtak.

Angol nyelv - ÚJ!

Biológia - ÚJ!

Matematika - ÚJ!

 

A központi írásbeli vizsga részletes eredményeit tartalmazó értékelő lapok a portán vehetők át 2020. február 6-án reggel 7:30-tól este 8 óráig.

 

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL